Alina Cristina MIHAI

Expert contabil – Cine sunt?

O tanara antreprenoare, pasionata de cifre inca din primii ani de scoala, expert contabil autorizat de CECCAR . Fire rationala, sunt o persoana pentru care logica primeaza, fiind obisnuita sa analizez diverse fapte si situatii dintr-o perspectiva de ansamblu.
Imi place sa lucrez in echipa, fiind de parere ca in acest fel, contributia fiecaruia poate fi valorificata mai bine.
Sunt o persoana integra, care pune pasiune in tot ceea ce face pentru a realiza lucruri de calitate.

Scurt CV

Sunt absolventa a “Masterului in Contabilitate, Control si Expertiza” in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, dar sunt pasionata de domeniul contabilitatii inca din perioada liceului. Hotarata si motivata sa imi dezvolt cariera in acest domeniu, am inceput sa lucrez in contabilitate din anul 2007 si sa acumulez exprienta in arii precum contabilitatea PFA-urilor, a organizatiilor non-guvernamentale si a companiilor din diverse domenii: comert, curierat, productie, servicii de consultanta etc.
Am facut stagiatura in cadrul institutiei CECCAR, iar din decembrie 2012 am devenit expert contabil autorizat.
Am acumulat experienta in domeniul contabilitatii, profesand in multe firme, cabinete, dar si in cadrul Monetariei Statului, pe partea de contabilitate de gestiune, unde am aprofundat in cea mai mare masura cunostintele acumulate in timpul studentiei.

Ce ma pasioneaza?

Managerii au tot timpul nevoie de informatii concrete in baza carora sa ia cele mai bune decizii in cele mai potrivite momente.
Ma pasioneaza sa lucrez cu informatii de acest fel pentru a elabora documente relevante in baza carora sa se ia decizii intelepte privind atat eficientizarea business-ului si calitatea acestuia, cat si maximizarea profitului.

Ce ma motiveaza?

In urma tuturor lucrurilor frumoase pe care le-am primit pe parcursul vietii (familie, prieteni de calitate, educatie aleasa etc.) sunt motivata sa realizez lucruri de calitate si, astfel, sa ofer clientilor cele mai bune servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Ce planuri de viitor am?

Imi doresc sa aduc un plus de valoare fiecarei companii cu care colaborez.
Pentru aceasta, imi doresc sa formez o echipa de profesionisti deschisi catre schimbare, motivati de ceea ce ii pasioneaza, care sa realizeze lucruri de calitate pentru ca impreuna sa putem face o diferenta in sistemul economic de astazi.
Cred cu tarie ca lucrurile se pot schimba indiferent de situatia actuala, iar pentru aceasta, antreprenorii au nevoie sa cunoasca indeaproape starea reala a companiei lor, dar si imaginea de ansamblu a economiei tarii noastre pentru a ajuta la cresterea acesteia.