Testimoniale

E important sa stiu ca un profesionist se ocupa de firma mea, ca imi pot exersa linistita profesia stiind ca o persoana integra, cu un caracter deosebit, ma reprezinta in relatia cu autoritatile, asa incat totul sa il onoreze pe Dumnezeu.

Roxana Voicu, presedinte Clinica Pro-Vita Romania International

Am ales sa lucrez cu Alina, pentru ca avem aceleasi standarde si principii, cred in integritatea ei, iar increderea e unul dintre lucrurile esentiale si in ceea ce priveste domeniul acesta.

Contabilitatea stiu ca este si o pasiune pentru ea, si pentru ca stiu cum este sa suprapui pasiunea cu munca, ma face sa simt ca sunt pe maini bune.

De asemenea, in acest segment de business e important sa primesti explicatii si sfaturi, iar ea este o persoana deschisa la intrebari si cu rabdarea de a face si lucrul asta.

Corina Margarit, owner Corina Margarit Photography

La Asociatia noastra aveam nevoie pe partea de contabilitate de o persoana serioasa si atenta, care sa cunoasca indeaproape nevoile noastre. Apreciem profesionalismul si punctualitatea cu care suntem tratati.

Claudiu Miu, presedinte Climb Again

Am inceput sa lucram cu Christine Consulting in 2013 si de-atunci beneficiem de un sprijin semnificativ in toate aspectele contabile cu care ne confruntam. Apreciez mult profesionalismul, disponibilitatea in momentele cheie si buna comunicare cu angajatii companiei.

Silvia Sulea, fondator/manager proiect TQM Consult SRL

Cand cautam un furnizor pentru serviciile de contabilitate, cautam in primul rand siguranta si liniste in acest domeniu. Am ales sa lucrez cu Alina fiind impresionata de caracterul ei meticulos, de modul grijuliu si atent in care gestioneaza toate chestiunile financiare si, nu in ultimul rand, de invatarea continua in care se afla, dorind sa ramana mereu la curent cu noutatile legislative si economie. Nu mi-am facut griji in absolut nicio luna privind situatiile sau declaratiile fiscale, stiind ca ele sunt temeinic intocmite de catre Christine Consulting.

Irina Negut, Director General “I do” Events